top of page

Voor werkzoekenden

Een baan zoeken is een flinke uitdaging, maar wij maken het makkelijker voor je! We helpen jou om je carrièremogelijkheden te verbeteren door je te voorzien van sollicitatie- en cv tips én door mooie, vaste functies te vinden binnen ons groeiende netwerk van werkgevers. Neem contact met ons op om jouw carrière een vliegende start te geven.

Jobhunting

Ben jij toe aan een nieuwe baan? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij NIKKI. Consultancy begeleiden we jou van A tot Z, zodat jij de droombaan vindt waar je al zo lang naar op zoek bent. 

Tijdens een online intakegesprek bespreken we jouw ervaring en ambities. Aan de hand daarvan gaan we kosteloos voor jou op zoek naar de perfecte werkgever die kan bieden wat jij zoekt. 


We maken samen met jou een cv die aansluit bij jouw persoonlijkheid, geven tips & tricks voor een perfect sollicitatiegesprek en bereiden je voor op vragen die gesteld kunnen worden én hoe je hier op kunt antwoorden.


En is die match gemaakt? Ook dán begeleiden we je bij o.a. salarisonderhandeling of andere belangrijke zaken.


Jobhunting is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Reaching a Deal
Blurred people mingling

CV check / maken

Wil je gaan solliciteren, maar weet je niet hoe je een cv maakt? Of weet je niet zeker of je huidige cv voldoet?


Hier kunnen wij je bij ondersteunen. 

Tijdens een online gesprek bespreken we, indien aanwezig, jouw huidige cv en geven tips om deze te verbeteren. 

Heb je nog nooit een cv gemaakt? Dan stellen we deze samen met jou op, zodat jij opvalt tussen alle andere sollicitaties!

Het schrijven van een motivatiebrief is hierbij optioneel bij te boeken. 


Prijzen:

cv-check: €10

cv maken: €25

cv + motivatiebrief: €35 

bottom of page