top of page

Voor Werkgevers

Hier vind je de verschillende soorten diensten die ik aan bedrijven lever. Uiteraard denk ik graag mee over een oplossing op maat, indien gewenst.

Interim Recruitment

Tijdelijke invulling van uw gehele recruitmentproces.

Wellicht heeft u momenteel veel vacatures openstaan en kunt u moeilijk zelf aan kandidaten komen. U kent de wegen niet, of u heeft simpelweg geen tijd om u met het zoeken naar kandidaten bezig te houden.
NIKKI. kan dit proces voor u uit handen nemen. We spreken een vastgesteld aantal uren per week af en gaan in die uren uitsluitend voor u op zoek naar geschikte kandidaten.
Op deze manier bent u zeker van persoonlijke aandacht.
NIKKI. bespreekt samen met u alle openstaande vacatures en zal regelmatig met u schakelen over de gang van zaken en behaalde resultaten.
De werkzaamheden kunnen zowel bij u op locatie, als op afstand worden uitgevoerd.

Image by Clem Onojeghuo
sollicitatiegesprek

Werving en Selectie

Vaste invulling van uw vacatures

NIKKI. is zeer ervaren op het gebied van het werven en selecteren van de juiste kandidaten.

In een digitaal kennismakingsgesprek bespreken we de belangrijkste kwaliteiten die een geschikte kandidaat hoort te bezitten, om bij u in dienst te kunnen treden.

 

We letten hierbij zowel op hard skills (opleiding, ervaring, vaardigheden) als soft skills (persoonlijkheid, karakter, ambitie).

U houdt altijd zelf de regie in handen. Ik kan voor u de eerste en uitgebreide screening doen, maar u blijft altijd zelf de eindbeslisser.

Bij werving en selectie treedt de kandidaat direct bij u in dienst.

Incompany Trainingen en cursussen 

Het succesvol selecteren van personeel stopt niet bij de recruiter. De recruiter is de drempel van uw bedrijf. Uw eigen medewerkers zijn de deur. Of een kandidaat uiteindelijk uw deur kiest, is voor een groot deel afhankelijk van hoe zij het gesprek ervaren.
Daarom is het belangrijk dat ook hiring managers en andere gespreksvoerders weten hoe zij een sollicitatiegesprek moeten voeren, de organisatie en de vacature kunnen "verkopen" en tegelijkertijd erachter kunnen komen of de kandidaat daadwerkelijk aansluit. 

Hierom heb ik de training "Wervende gesprekken voeren", ontwikkelt. Een interactieve training waarbij uw medewerkers op een informele manier leren hoe zij op een positieve manier de juiste vragen kunnen stellen en daarmee tot kwalitatief betere hires te komen.

De prijs van deze cursus is op aanvraag. Neem gerust contact op via ns@nikkiconsultancy.nl of 0619255380 om de mogelijkheden te bespreken!

Image by Dan Dimmock
Leren notitieboekjes
Leren notitieboekjes

Recruitment Marketing

Online en offline beter zichtbaar voor kandidaten!

NIKKI. kan u ook ondersteunen op het gebied van (Recruitment) Marketing.

Denk bijvoorbeeld aan het beheren van uw social media accounts zoals Facebook, LinkedIN en Instagram, of het opzetten en beheren van een recruitmentcampagne of Referral Campagne


We stellen samen een plan op en stellen de doelen vast, waarna we hiermee aan de slag gaan.


NIKKI. kan u daarnaast ook helpen bij het ontwerpen van een logo en huisstijl, het creeëren van visuele content en het schrijven van blogs.

bottom of page