top of page
Roze vitrine

Projecten

Ons team van experts gebruikt hun jarenlange ervaring en kennis om duurzame relaties te bewerkstelligen tussen werkgevers en werknemers. Lees meer over enkele van onze favoriete succesverhalen en krijg een beter beeld van wat we doen.

Interim Recruitment - Trivium Packaging Deventer

07-2022 - Heden

Bij Trivium Packaging in Deventer zijn Nikki en Jamie-Lee actief als interim recruitment business partner. We verzorgen hier het gehele recruitment proces van A tot Z, zoals sourcing, interviews, stakeholder management, intake en schrijven van vacatures, employer branding, online en offline marketing en natuurlijk het adviseren van de business op het gebied van recruitment vraagstukken.

Branche: Productie en Techniek

www.triviumpackaging.com

logo-trivium-02.jpg

Interim Recruitment - RGF Staffing Almere

03-2022 - 06-2022

Voor RGF Staffing NL (voorheen USG People) hebben wij het vaste personeel van ondersteund bij de landelijke werving van intercedenten voor de MKB vestigingen van Start People.

Branche: Sales / Recruiters

www.rgfstaffing.nl

rgf logo.png

Interim Recruitment - Flamco / Aalbert Hydronic Flow Control Almere

04-2021 - 11-2021

Voor Flamco, nu Aalberts Hydronic Flow Control, onderdeel van de Aalberts Industries N.V., hebben wij de recruitment verzorgd voor de gehele vestiging in Almere. Denk hierbij aan sourcing, interviews, stakeholdermanagement, schrijven van vacatures en het adviseren van de business. 

Branche: Productie, Techniek, Logistiek, Management

www.flamcogroup.com

Logo-Flamco.png

Partnership IederZijnWerk - HuisHoudenPLUS

 

2021 - Heden

Wij zijn als enige landelijk partner van IederZijnWerk bij de werving van medewerkers voor het project HuisHoudenPLUS. Een samenwerking tussen IederZijnWerk en gemeenten om de leefomgeving van cliënten niet alleen schoon en fris te houden, maar  ook te helpen bij ook allerlei andere zaken die zich aandienen. Zo letten de medewerkers er ook op of de cliënt wel gezond eet en of er genoeg in huis is voor de noodzakelijke levensbehoeften. De achtergrond van cliënten voor Huishouden PLUS® kan divers zijn: fysieke of psychische problematiek, beginnende dementie, verslavingsproblematiek, verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, uit de hand lopende verzameling.


Branche: (Thuis)zorg

www.huishoudenplus.nl

izw logo.jpg

Interim Recruitment - Start People MKB + Floriade

11-2021 - 03-2022

Voor Start People Inhouse in Leerdam hebben wij het vaste team ondersteund bij de werving van productie personeel voor o.a. Xella en Heathside Food Solutions Europe. 
 

Ook hebben we Start People ondersteund bij de werving van medewerkers voor de Floriade 2022 in Almere. 

Branche: Productie, Logistiek, Customer service

www.startpeople.nl

www.floriade.com

Start_People_logo_400x400.jfif

Interim recruitment - Trigion - DJI

06-2019 - 03-2020

Voor Trigion, onderdeel van Facilicom, hebben wij de werving verzorgd van beveiligers bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

Branche: Beveiliging

www.facilicom.nl

trigion logo.png
bottom of page